Food Inc: La veritat sobre el Fast FoodEl llargmetratge documental "Food Inc" mostra el funcionament de la indústria alimentària dels EUA i els processos que s'amaguen al consumidor amb el consentiment de les agències reguladores i de control governamentals. Revela que el subministrament d'aliments dels EUA està controlat per un grapat de corporacions que anteposen els beneficis econòmics a la salut del consumidor, al manteniment d'agricultors i grangers i a la protecció del medi ambient.

A Amèrica del Nord, cinc companyies de menjar ràpid determinen, amb el seu poder de compra massiu, les regles del joc per a tot el sector agroramader (condicionant fins i tot als petits grangers): des de quin cultius monopolitzen la producció fins a com s'engreixa el bestiar.

El resultat és un sistema en què el menjar ràpid, més barat que saludable, ha omplert restaurants i supermercats, provocant danys de vegades letals i augurant un futur d'obesitat i diabetis generalitzat, mentre creix sense control un sector d'ocupació barat i desprotegit per causa de la permisivitat de les entitats governamentals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario