La historia interminable


Argument
Amagat a les golfes de la seva escola, Bastian llegeix durant les hores de classe un llibre enigmàtic: La història interminable.
Relata la gradual destrucció del Regne de Fantasia. Una espècie de "Res" misterios destrueix tot el país i a totes les criatures que l'habiten. A mesura que avança en la seva lectura, Bastian s'adona que la salvació de Fantasia depèn d'ell.

Crítica
Tot i ser una pel.lícula infantil, per poc que un adult es quedi prestant atenció no només a la història, sinó al guió podrà adonar-se que no només és per a nens. Té escenes impagables i tots els adults coneixem o podem reconèixer com moments als quals la vida ens enfronta. Exemple el cavall de Atreiu que s'enfonsa al pantà de la tristesa, la importantíssima consulta a Morla entranyable personatge al que dóna gust mirar, impressionant amb les seves respostes.
Especialment quan es tracta de saber de nosaltres mateixos: La "Res" que és un símil a totes les espectatives i desitjos d'una vida que sembla que sens menja i ens fa sentir frustrats i no un lloc per aprendre a ser feliç.

Pel·lícula
Veure pel·licula online