Sun Gazing: Entrevista a Hira Ratan Manek


Hira Ratan Manek (HRM) va néixer el 12 de setembre de 1937 a Bodhavad, Índia, i va créixer a Calicut (Kerala, Índia), on va obtenir els estudis d'enginyer mecànic per la universitat de Kerala. Després de la seva graduació, es va encarregar dels negocis familiars, que van ser de navegació i comerç. Va continuar treballant fins que es va retirar el 1992.

Des del 18 de juny de 1995, HRM viu només de l'energia solar i l'aigua. Ocasionalment, per hospitalitat i propòsits socials, beu te i altres infusions. Respecte a la seva característica de no menjar, HRM s'ha lliurat a observació i experiments científics per extensos períodes de temps.

El 2002 HRM va donar 136 conferències als EUA. Ha estat convidat per agències del govern de molts països, que volen entendre el procés que ell proposa. El 2003 HRM va donar unes 147 ponències a USA, Canadà, el Carib i el Regne Unit i prop de 400 diaris de tot el món van publicar un article seu. Addicionalment, molts canals de televisió tenien documentals de la seva història. HRM intervenir a la BBC, Serveis del Món.

Ara hi ha centres de curació solar al voltant de tot el món, els facilitadors són grups de practicants del fenomen que Hira Ratan Manek va desencadenar.

Link a l'entrevista completa de Hira Ratan Manek

Tècnica Sun Gazing
1)Veure hora de sortida o posta de sol del lloc a on es vol fer.
calendari solar
2)Practicar només després de la sortida del sol (1a hora de sol)
o abans de la posta del sol (l'última hora de sol).
3)Peu dret, esquena ben recta, peus descalços.
4)Mirar el sol fixament:
(1r dia 10 segons i anar incrementant 5 segons cada día)
5)Tancar els ulls i visualitzar mentalment l'imatge del sol.

Conferència de Hira Rata Manek