Teràlia 2009: Fira Teràpies Manuals i Energètiques.TERÀLIA és la primera fira de teràpies manuals i energètiques, així com de productes naturals i ecològics que es realitzarà els dies 5 i 6 de setembre a Ripoll.

A la comarca del Ripollès i al voltant és pot trobar moltes d’aquestes tècniques i productes mitjançant centres o professionals independents. En aquesta fira es vol potenciar la comarca i donar un paper principal a tots els terapeutes i naturòpates del Ripollès i comarques veïnes.

Donant a conèixer les tècniques i productes existents i els centres on les hi trobarem. L'intenció es que tothom hi pugui participar. Ja sigui muntant un estant on poder mostrar la tècnica d’una forma molt econòmica, realitzant una conferència on exposar el vostre treball i metodologia, o bé realitzant un taller on la gent d’una forma més directa podrà experimentar i aprendre les tècniques.

No s'han oblidat dels nens i nenes, per tant també hi hauran activitats per ells, esteu convidats a col·laborar!

Si estàs interessat/da en participar haurà d’enviar la corresponent petició amb totes les dades mitjançant la butlleta d’inscripció, l’acceptació de les normes degudament signada així com còpia dels Registres sanitaris dels aliments posats a la venda, en el cas de les parades d’alimentació, abans del
30 de juliol a la següent adreça: teralia@gmail.com

o per correu ordinari a:
CENTRE AMUNAY
Pl/ Mestre Mas, 3 - 17530 Campdevànol
Telèfon: 669 88 18 38 / 629 62 50 62 - Fax: 972 70 38 45

1 comentario:

  1. Ep! Felicitats pel blog! Anava a fer una entrada sobre Teràlia al meu blog, i primer he fet un google per veure si ja s'havia anunciat. I he trobat el teu espai, és directe i ple d'eines. Et convido a que li donis un cop d'ull al meu blog, i ens veurem a Teràlia, doncs hi serem promocionant les Meditacions Actives d'Osho i les Meditacions amb Àngels.

    Si no et fa res, em poso com a seguidora del teu blog!

    Fins la propera!

    Mercè

    ResponderEliminar