PHE: LA SANACIÓ DE LA FÍSICA QUÀNTICA


QUE ES LA PHE O PSINCRHOLONERGÉTICA? És un procediment pel qual millorem profundament la salut, integrant la saviesa energètica tradicional amb els avenços d'avantguarda de la física quàntica.

La PHE té èxit en organitzar els processos energètics del client a través d'Bio-informacions quàntiques. Per això no treballa amb tecnologies sinó amb Fórmules Quàntiques, que el jo superior de la persona que es tracta ho sol•licita.

PHE té com a finalitat el desplegament d'una estructura geomètrica que existeix en el implícit del subjecte, a més de cinc octaves per sota dels chakres i quatre dels meridians d'acupuntura, a la qual diu (CC) COS Quàntic. Aquest CQ només es pot desplegar quan es treballa l'energia del cos humà en la seva totalitat com un sol cos energètic compost de nivells.

Per aconseguir aquest desplegament progressiu ens ajudem d'uns materials senzills que anomenem Arquetips. La finalitat es aconseguir que el nostre metacervell posi en marxa lleis profundes organitzadores del món de les vibracions de la Mecànica Quàntica amb el simple acte d'apropar els Arquetips a certes zones de nostre cos. Pels extraordinaris efectes que desperten en les persones deduïm que els Arquetips són alguna cosa així com "paquets meta-quàntics de vida", "fotons bio-intel•ligents". L'experiència ens mostra que són els nutrients idonis del nostre Cos quàntic o Cos de Llum.

Difós per MARCEL VEGA psicoterapeuta i coach. Més de 22 anys en el treball de recerca en Energètica. Formació en osteopatia, acupuntura, reflexologia, naturopatia, aurículomedicina, energètica holograma, psicodrama, etc. Diplomat en Màrqueting i Recursos Humans

CURSOS I CONSULTES

1 comentario: