Llibre: Chamán, sanador, sabio


Un llibre ric en saviesa antiga i en tècniques contemporànies, que qualsevol persona pot aprendre amb facilitat, per descobrir una dimensió de la sanación completament nova.

Alberto Villoldo, antropòleg i metge de formació acadèmica, porta estudiant les tècniques de sanación xamànicas entre els descendents dels antics inques des de fa més de vint anys. En Xamàn, sanador, savi fa un recorregut als seus coneixements per elaborar un programa pràctic i revolucionari que es basa en els mètodes de curació tradicionals que utilitzen els xamans; mètodes que, fins ara, han estat pràcticament inaccessibles. Un concepte clau de la sanación xamànica és el del Camp d'Energia Lluminosa que embolica el nostre cos físic. Villoldo ensenya a veure i modificar les empremtes que la malaltia deixa en aquest camp; a més de mostrar com guarir-se a si mateix i als altres, i com prevenir qualsevol malaltia.

El professor Alberto Villoldo va estar dirigint durant molts anys el Laboratori Biològic de la Universitat de San Francisco, investigant els efectes de la curació a través de l'energia i de la visualització en la química del cervell. Un dia es va adonar que els seus estudis necessitaven major dedicació. Per aquesta raó, va deixar el microscopi i la universitat per visitar personalment l'Amazones. Allà va començar el seu viatge de recuperació de les tradicions mil·lenàries de la medecina de la civilització Incas i ara ensenya medecina energètica a milers de professionals mèdics i persones cada any.

Com guarir-se a un mateix i als altres amb la medecina energètica dels Andes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario