Geometria sagrada: La Flor de la vidaLA FLOR DE LA VIDA és el símbol representatiu de la Geometria Sagrada. En ella es troba imprès el codi de tota la creació. La Flor de la Vida conté informació sobre nosaltres, qui som i el nostre origen. LA GEOMETRIA SAGRADA és el llenguatge universal, per explicar la creació de l'univers.

La Flor de la Vida està composta d'esferes que guarden unes determinades proporcions i relacions. Hi ha 5 +1 Blocs de construcció de la Creació inscrits en l'esfera, i són anomenats Sòlids platònics. Aquestes són figures geomètriques conegudes com el tetràedre, (l'Estrella tetraèdrica) 1, el cub, l'octàedre, l'icosàedre i el dodecàedre.

A més, existeix una essència present en l'esfera, antigament molt secreta, que és la peça clau per comprendre tot. Aquesta Essència és la Espiral Áurea, que és ni més ni menys que la representació geomètrica del AMOR, contínuament expandint i fent evolucionar l'Univers.

L'estrella tetraèdrica

Tot ésser viu porta associat un camp electromagnètic en forma d'Estrella tetraèdrica que l'envolta. A més, aquest camp coexisteix amb un altre camp geomètric que representa la seva pròpia xarxa de consciència. Aquest últim camp vindria a ser alguna cosa així com un indicador extern del nivell de consciència des del qual aquest ésser percep la realitat. Això és així per minerals, insectes, plantes, animals, persones, planetes, estrelles, galàxies ...

Pràctica:
- Visualitza la flor de la vida durant uns minuts.
- Connecta't amb la respiració: inspira i espira lentament.
- Acaricia amb la mirada la seva geometria, concentra tota la teva atenció en la seva forma.
- Tanca els ulls i imagina't la flor damunt del teu cap i que a poc a poc va baixant des del 7 xacra fins al 4t xacra (el espai sagrat del cor) durant uns minuts.
- Imagina't que et fusiones amb la flor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario