Llibre: Serp de Llum (Drunvalo Melchizedek)


Cada dotze mil nou-cents vint anys, la polaritat de la kundalini de la Terra canvia al pol oposat, mentre varia simultàniament la seva situació sobre la superfície del planeta. Aquesta nova localització desperta amb rapidesa les persones que viuen a prop d'aquest punt sagrat i envia una freqüència a la xarxa electromagnètica que envolta a tota la Terra.

Al mig del caos, de la guerra, de la gana, de les plagues, de la crisi mediambiental i del col·lapse moral actuals, al final d'aquest cicle ells entenen la transició i no tenen por. Aquest estat mancat de temor és la clau secreta per a la transformació que, al llarg del temps, ha seguit sempre a aquest sagrat esdeveniment còsmic.

Això també significa que a la dona li ha arribat el torn de conduir la humanitat cap a la Nova Llum i que aquesta llum espiritual femenina influirà en tots els àmbits de l'experiència humana (des de les dones que dirigeixen en els negocis i la religió a les caps d'estat). Per a l'any 2012 o 2013 aquesta llum espiritual femenina s'haurà fet tan forta que resultarà evident per a tots els que habitem a la Terra, i continuarà creixent durant milers d'anys més.

La kundalini de la Terra va tenir la seva llar en l'antiga Lemuria. Més tard va passar a l'Atlántida i d'allà als Himalayas. Amb cada nou canvi ha variat la nostra idea del que significa l'espiritualitat. I també el gènere. I el cor. En aquesta ocasió la Serp de Llum s'ha mudat, amb grans dificultats, fins als Andes.

A la seva obra Serpiente de Llum, Drunvalo ens relata històries dels trenta-cinc anys que ha passat servint a la Mare Terra. Viatja amb ell al voltant del món mentre segueix els seus guies i el seu propi i creixent coneixement interior. La seva història és una cadena viva de cerimònies per ajudar a guarir els cors, alinear les energies, corregir antics desequilibris... en resum, per augmentar la nostra consciència de la indivisibilitat de la vida en l'univers.

DADES DE L'AUTOR:
Durant més de tres dècades ha estat aportant al món la seva àmplia visió a través del programa de la Flor de la Vida i la meditació Mer-Ka-Ba. És l'autor d'uns altres tres llibres ja publicats, "L'antic secret de la flor de la vida", volum I i volum II, i "Vivint al cor", traduïts a vint-i-nou idiomes. És l'editor cap de la revista internacional d'Internet Spirit of Maat, http://www.spiritofmaat.com/, amb més d'un milió de lectors anuals.
Fill dels seixanta, educat al remolí del campus universitari, en la revolució contracultural i en la recerca espiritual del seu temps, Drunvalo és un viatger del món i un ambaixador espiritual per a i de molts dels pobles indígenes de tot el món que posseeixen informació per compartir per al bé del planeta. La seva meditació amb els àngels i el seu treball amb el prana i la sanación mitjançant l'energia han ajudat desenes de milers de persones. Pots visitar-lo en:
http://www.spiritofmaat.com/ i http://www.drunvalo.net/.

No hay comentarios:

Publicar un comentario