Tantra: Com transmutar EnergiaHi ha 2 camins per que un pugui treballar amb l’energia interior.
Un és: sempre que sorgeixi la tensió, desfoga’t. Així és com funciona les relacions íntimes. És una mesura de seguretat, perquè es pot acumular tanta energia que, simplement, pots esclatar; podries morir d'això. Així que només per a romandre fora de perill, la naturalesa ha creat un dispositiu automàtic en el cos: sempre que hi ha massa energia comences a sentir-te ple.

Què succeeix? Hi ha un centre al que els hindús han anomenat “el tercer ull”. Sempre que l'energia arriba al tercer ull, sempre que és massa i estàs ple d'ella, el tercer ull ho sent com un impacte. Començaràs a sentir que cal fer quelcom. El cos sent que ha de fer alguna cosa. Si no fas alguna cosa et sentiràs sufocat, com si estiguessis en un túnel del que volguessis sortir, cal fer alguna cosa immediatament.

La naturalesa ha construït un procés incorporat: immediatament el tercer ull pressiona el Segon chakra, ambdós s'uneixen i comences a sentir-te ple. El sentiment de plenitud no és més que un dispositiu per a esplaiar l'energia. Fas l'amor, tires energia, et sents relaxat, desfogat. Aquesta és una de les maneres d'utilitzar la teva energia: sentint-te feliç a través de l'alleujament.

Hi ha altra forma d'utilitzar la teva energia, que consisteix en no desfogar l'energia quan es torni excessiva sinó repetir el mantra: “NO DOS”. Jo sóc un amb l'Univers. On esplaiar-la? Amb qui fer l'amor? On tirar-la? No hi ha cap lloc on tirar-la, jo sóc un amb l'univers. Quan sentis massa energia simplement digues: “NO DOS”, i segueix relaxant.

Si no la fas descendir del tercer ull, comença a ascendir. I per sobre del tercer ull està l'últim chakra, el setè centre, situat en el cap, Sahasrara. L'energia no es descarrega sinó que es reabsorbeix, perquè no hi ha ningú més per a tirar-la enlloc, tu ets el tot.

Així que quan tornis a sentir-te ple repeteix: “NO DOS”, amb comprensió, conscient, alerta i descansa. No et posis nerviós i excitat. Descansa i repeteix: “NO DOS”.I de cop i volta sentiràs que alguna cosa està passant en el cap; l'energia que queia cap avall s'està movent cap amunt. I una vegada arribi a el setè centre, serà reabsorbida. Llavors t’aniràs convertint més i més en energia, i l'energia és felicitat, és èxtasi. No hi ha necessitat de descarregar-la...

Extret del llibre: El libro de la Nada d'Osho.No hay comentarios:

Publicar un comentario